Tak, Biltorvet! Nu har jeg en Alfa Romeo Giulietta

biltorvet alfa romeo giulietta

Jeg har altid leaset mine biler. Jeg har set det som en billigere løsning, og så har jeg også haft tendens til at skifte dem ud ret ofte. Nu er det dog på tide at slå mig ned, synes jeg, og det gør jeg med en brugt bil. En af mine venner anbefalede mig nemlig at kigge på brugte biler på Biltorvet, og det var simpelthen vejen frem! Nu har jeg en Alfa Romeo Giulietta, og den er for fed.

Køb og salg af brugt bil hos Biltorvet

Biltorvet er en platform til køb og salg af brugte biler. Biltorvet samler bilforhandlere i hele Danmark og giver et overblik over de billigste brugte biler samt hvilke brugte biler, der er i bedst stand. Det er en fantastisk platform til sådan en som mig. Når det kommer til dyre beslutninger som leasing, køb af ny bil og køb brugt bil osv., kan jeg nemlig godt lide at sammenligne priser. Lige på det område er jeg ikke typen, der foretager impulskøb. Derfor er Biltorvet lige en platform for mig. Det tog mig ikke engang fem minutter, før jeg havde fundet en billig brugt bil, der levede op til mine krav. Nu er jeg ikke længere typen, der leaser biler. Selvom jeg nok altid vil have en drøm om min egen Maserati, så er jeg ganske tilfreds med min Alfa Romeo Giulietta.

Med god lyd og åbne vinduer nyder jeg livet i min Alfa Romeo Giulietta

Der er ikke noget så fedt som at lytte tid fed musik fra gode højttalere. Min Alfa Romeo Giulietta har de fedeste højttalere med den bedste lyd. I går aftes kørte jeg en tur med kæresten i min nye, brugte Alfa Romeo Giulietta fra Biltorvet. Vi havde alle vinduer rullet helt ned, og så blev der ellers skruet op for musikken. Det var mest på motorvejen, så jeg tror ikke, at vi fik generet nogen. Vi havde i hvert fald den fedeste aften, og min Alfa Romeo Giulietta kører, som var den ny.

Det bliver ikke mit sidste køb af brugt bil hos Biltorvet

Takket være Biltorvet har jeg fundet mig en billig brugt bil, der faktisk kan køre ordentligt. Derudover er den lækker – næsten lige så lækker som en vaskeægte Maserati. Dog kun næsten, må jeg alligevel sige. Det er nu stadig en bil, jeg har lyst til at vise frem, og jeg tror bestemt også, at drengene bliver lidt misundelige.

Det er bestemt ikke det sidste køb brugt bil, jeg vil foretage mig gennem Biltorvet. Platformen har virkelig imponeret mig. Tænk at jeg slet ikke har vidst, at Biltorvet fandtes. Jeg har før brugt virkelig lang tid på at researche efter bilpriser på både nye og brugte biler. Biltorvet gør det så meget nemmere at danne et hurtigt overblik og finde den billigste løsning. Havde det ikke været for Biltorvet, så havde jeg nok fortsat med at lease. Det ville dog ikke være den billigste og mest optimale løsning i mit tilfælde. På denne måde har både min økonomi og ikke mindst min stolthed fået sig et boost.

Leave us a Message