Frisør København – hvem skal jeg vælge?

Frisør København

Hvilken frisør København er den bedste? Det spørgsmål kender de fleste til, og der findes mange forskellige svarmuligheder, alt efter hvad man søger. Der findes mange frisører i København, og det er meget forskelligt, hvad de tilbyder, og hvilke kvalitetsniveauer de har. Hvis du søger en hurtig klipning, hvor du bare kan gå ind fra gaden og få med barbermaskinen, så er Nørrebrogade dit sted. Men har du brug for en frisør, hvor du f.eks. skal have farvet hår og få lavet en ordentlig klipning, så er det ikke Nørrebrogade, som du søger. Her kunne det f.eks. være Hair By KANT, som ligger midt inde i København på Skindergade. Her er det uddannede frisører, som er højt kvalificerede, som tager sig af dit hår. Og derudover er de endda en grøn frisør. 

Hvad er en grøn frisør? 

At være en grøn frisør betyder, at man ikke gør brug af kemikalier. Hverken i shampoo eller hårfarvning. Så tænker du sikkert: “Men kan man virkelig farve hår uden kemikalier?” – JA! Det kan man faktisk godt. Og på den måde, skader du ikke håret eller miljøet på samme måde. Det er derfor en salon, hvor indeklimaet er bedre, og du ikke får den stærke duft af ammoniak i næsen, så snart du træder ind af døren. 

Slap af hos frisøren

Hos Hair By KANT får du en spa-lignende oplevelse med, når du får farvet eller klippet hår. Frisørerne tilbyder et lækkert fodbad, så du kan slappe maksimalt af. Derudover er der massage i deres stole, hvor de vasker hår, og så giver de hovedbundsmassage, imens de vasker dit hår. Du får derfor en helhedsoplevelse, hvor der bliver nusset om dig, og du får det bedste ud af din behandling. 

Udover den behagelige behandling, så er dit hår også i trygge hænder hos deres frisører. Alle frisørerne er uddannet, og underviser faktisk også andre frisører i ind- og udland. Det er derfor ekstremt dygtige frisører, som du besøger hos Hair By KANT. Og så er de virkelig rare at være hos. Man går glad og tilfreds derfra, og du har virkelig lyst til at komme igen!