Det skal du vide, før du får en næseoperation

At få en næseoperation kan være en positiv beslutning, men også en meget svær beslutning. Patienter, der har fået en næseoperation har blandt andet udtalt, at det har bidraget til at øge deres selvtillid. Det er dog flere ting, som kan være rare at vide inden, at man får behandlingen. Dette er ting, som din læge bør sætte dig grundigt ind i, inden behandlingen. Hvis du får en næseoperation hos Agata Privathospital vil din læge gøre alt for at forberede dig, så du er sikker på, at det er den rigtige beslutning. 

Du ser ikke resultatet med det samme

Hvis du får en næseoperation, så går der noget tid inden, at du kan se det endelige resultat. I begyndelsen vil næsen nok se værre ud, fordi den typisk vil være hævet. Det kan også variere fra person til person hvor lang tid det tager for hævelsen at forsvinde.  

Giv dig selv tid til at vænne dig til dit dit nye ansigt

Det er en meget markant ændring, at ændre noget ved sit ansigt. Derfor tager det lidt tid at blive vant til sit nye udseende. Nogle af dine venner og bekendte vil også bemærke forandringerne. I begyndelsen har patienter tendens til at se sig selv i spejlet meget mere end man normalt gør. 

Forbered dig på kritik

Du vil nok blive konfronteret med diverse kritik af næseoperationen. Mange mener nok, at du ikke burde have fået den og dette kan gøre, at man føler sig mindre sikker på, at det var den rigtige beslutning. Det er især i starten, at dette er en udfordring, dvs. i perioden, hvor næsen ikke har helet endnu. 

Det vil nok aldrig være et perfekt resultat

Selvom vi i dag er blevet meget gode til at lave næseoperationer, så vil resultatet nok aldrig være helt perfekt. Derudover er det vigtigt, at du ikke forventer, at din næse vil ligne en anden persons næse. Alles næser er forskellige og en anden persons næse vil ikke passe til dit ansigt. Prøv at bruge før og efterbilleder til at se, hvad du kan forvente.