Få alt til børneværelset hos Little Happy

barn med legetøj

Hos www.littlehappy.dk kan du finde alt du har brug for til et børneværelse. Om du leder efter alt fra dekoration til opbevaring eller fra møbler til legetøj, så har Little Happy det. Kig ind i deres lille online univers og bliv fortryllet. Little Happy har legetøj til alle aldre, og sørger for høj kvalitet og design ved alle deres produkter. Som pynt til børneværelset eller til forældre og/eller bedsteforældre kan man hos Little Happy få lavet en personaliseret fødselsplakat, hvor du kan få lige præcis dit barns oplysninger på. På denne måde er det både et flot design til væggen, men også en personlig ting til hjemmet, som bringer tankerne tilbage til starten af den lilles liv.

Store besparelser at finde

Hos Little Happy kan du blive medlem og dermed få store rabatter. Alle deres produkter har en normalpris og så en pris til medlemmerne, og der er i gennemsnit en besparelse på 45%. Et medlemskab koster 98kr. om måneden, og har ingen bindinger eller opsigelsesvarsler. Det vigtigste for Little Happy er, at du og din familie får det bedste til børnene og hjemmet. Udover rabatter så får du som medlem af Little Happy også fordele som ønskeliste, adgang til ekstraordinære kampagner og meget mere.  

Legetøj til alle aldre

Little Happy har et bredt udvalg af legetøj til alt fra 0-4 år. Om du mangler babylegetøj som et aktivitetsbord, en rangle eller en babybog, eller hvis du mangler noget til de lidt ældre børn hvor de kan lære imens de leger, så er det til at finde i Little Happy’s kæmpe sortiment. Du vil finde en masse spændende legetøj, som du kan udforske på www.littlehappy.dk. Little Happy har nemlig et af Danmarks største udvalg af legetøj, som selvfølgelig er af højeste kvalitet. Familien bag Little Happy sørger for at nøje udvælge brands, legetøj m.m., for at kvalitetssikre dit barns legetøj og børneværelse. Find blandt andet mærker som Filibabba, Gurli Gris og mange flere, som du kan fylde dit børneværelse og hjem med. Når du køber hos Little Happy får du ved hver ordre ét GRATIS produkt med, som du kan finde under deres 0kr. kategori.