Hugo Boss The Scent for rigtige mænd

hugo boss the scent

Hvornår går man for meget op i sit udseende som mand? Er jeg den eneste, som tænker, at det er blevet meget mere normalt og acceptabelt? For ikke så mange år siden ville enhver man blive stemplet og måske endda mobbet, hvis han brugte lidt for lang tid på at sætte hår om morgenen. Jeg har indtrykket af, at det kun er en god ting at gå op i sit udseende i dag, og det synes jeg er fedt. Det synes jeg, fordi det er vigtigt at have selvtillid, uanset om du er mand eller kvinde. Derfor bruger jeg Hugo Boss The Scent.

Hugo Boss The Scent til alle drengene

Vi siger det alle, men det var altså mig, der startede bølgen. Jeg begyndte at bruge Hugo Boss The Scent for et par år siden, og jeg har ikke kunnet undvære den siden. Når jeg træner med drengene, får vi altid på en eller anden måde sammenlignet os med hinanden. Her mener jeg ikke, hvor mange kilo vi hver især kan løfte, selvom det bestemt også er et ømt emne. Nej, jeg mener helt nede på jorden, hvad har vi med i træningstasken. Hvad bruger vi af voks, hvad bruger vi af deo. Det tror jeg nu er meget normalt.

Drengene bemærkede min Hugo Boss The Scent og ville prøve den med det samme. Nu har vi alle sammen en Hugo Boss The Scent parfume med i træningstasken. Jeg har også min Hugo Boss deo stick, og den har de dog ikke bemærket endnu. Hvis de en dag kommenterer den, skal jeg nok lige få nævnt, at det var mig, der startede med at købe Hugo Boss The Scent. Så må vi se, om de vil bukke under eller ej.

En Hugo Boss parfume der kan anbefales

Hugo Boss The Scent er klart den bedste Hugo Boss parfume mænd af dem, jeg har prøvet. Jeg har tidligere og ind i mellem min The Scent periode også stiftet bekendtskab med Hugo Boss Bottled og Boss Orange. De er også ret gode, men de er ikke lige så gode som Hugo Boss The Scent. Den dufter bare dyr på en eller anden måde. Jeg forsyner mig altid med en Hugo Boss parfume, når jeg er i lufthavnen, og ellers køber jeg den på Sephoras hjemmeside. Hos Sephora kan jeg nemlig købe det hele – både min Hugo Boss The Scent og min Hugo Boss deo stick. Min Hugo Boss deo stick kan også erstattes af en Hugo Boss deo spray. Begge to dufter ens og holder lige længe. Når det kommer til parfumer og deodoranter, kan det altså godt betale sig at bruge lidt flere penge på det. Jeg vil hellere spare på hårvoksen, hvis jeg kan få lov til at bruge min Hugo Boss The Scent.

Leave us a Message