Iphone 7 reparation

Iphone 7 reparation

Det efterhånden mere normalt, at få repareret sin iPhone 7 end, at få repareret sin bil. I takt med smartphones bliver større og større, bliver de også mere vanskelige, at holde på. I visse situationer, hvor man kun har en hånd fri, tvinger man sig selv til, at betjene sin iPhone 7 med kun en hånd. Det er situationer som denne, hvor det ofte kan gå galt og ende med en iPhone 7 reparation. Et andet problem, som jeg personligt selv synes er slemt, er hvor glatte iPhone 7 er. Det er virkelig slemt, på lige præcis iPhone 7 modellen. Jeg kunne forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der synes den er meget glat og derfor til tider svær, at holde på. En løsning på det, kan være at tage et cover på, hvor der er noget bedre grip. Man kan f.eks. få silikone covers, som er specielt gode, til lige præcis dette formål. Ydermere er de også effektive, til beskyttelse mod slag. Så man kan sige et silikone cover er win/win i dette tilfælde.

Men selvom man er forsigtig og har cover på, hænder det desværre stadig, at din iPhone 7 skærm gå i stykker. Spørgsmålet er så, hvor skal man få den repareret? Det skal du hos iRepair, i hvert fald hvis du spørger mig. Jeg har selv fået lavet iPhone 7 skærm reparation, hos iRepair i Helsingør. Resultatet var upåklageligt og prisen var oven i til at overkomme.

Nogle år tilbage stod jeg i en lignende situation, hvor jeg skulle have repareret min iPhone 6s. Jeg valgte et billigt værksted i indre København, da jeg kun var interesseret i det var så billigt, som det nu kunne blive. Det resulterede i, jeg fik en iPhone tilbage, som ikke fungerede som den skulle. Nogle gange skulle jeg trykke flere gange før den reagerede. Andre gange var den ekstrem følsom, så jeg fik trykket på alt muligt, som slet ikke var meningen. Det sker ikke hos iRepair, det kan jeg garantere. De er helt igennem professionelle og tager ansvar. De udøver oven i købet garanti på deres reparationer.

Mange muligheder, men kun ét rigtigt valg

Der findes utroligt mange forskellige værksteder, rundt omkring i landet. Det skyldes efterspørgslen er stor. Men der er virkelig stor forskel på om du får et godt resultat eller et resultat, som jeg fik med min gamle telefon. Som sagt kan jeg stå inde for iRepair, som værende et godt værksted, hvor du kan være tryg ved, at få lavet din iPhone 7 reparation. Jeg er helt sikker på der er mange andre værksteder derude, som gør et lige så godt arbejde som iRepair. Min opfordring til dig er, at du skal huske at undersøge anmeldelser og trustpilot. Det er altid en god indikator for, om deres arbejde er til at stole på.

Leave us a Message