Alle har brug for kropsterapi

kropsterapi

Jeg træner som regel mellem fire og seks gange om ugen. Jeg er hverken bodybuilder eller marathonløber, men jeg går op i min sundhed og som sådan også mit udseende. Når jeg løfter vægte, kan jeg i perioder godt have mange muskelspændinger i ryggen. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste. Selvom nogen måske har mere brug for det end andre, så er jeg sikker på, at alle en gang imellem har brug for kropsterapi. Det har jeg i hvert fald med jævne mellemrum. Jeg bruger en fast uddannet kropsterapeut, fordi han kan skabe øjeblikkelige forbedringer.

Kropsterapi på månedlig basis

Jeg startede med Martin Bonde Mogensen og bruger nu Jacob Palsgård som kropsterapeut. På månedlig basis får jeg kropsterapi og massage. Udover kropsterapi har Martin fra Body All Mind også hjulpet mig med en masse vejledning i livsstil. Han har hjulpet mig med en kostplan og med en udrensningskur i perioder, hvor jeg har haft lidt for meget alkohol indenbors. Det er altså ikke kun en kvindeting jævnligt at gå på udrensningskur. Det er sundt for os alle sammen. Martin Bonde Mogensen har udført kropsterapi på det danske cykelhold, dengang de hed CSC. Han har hjulpet herrelandsholdet i ishockey og Lyngbys superligaklub. Dem der siger, at kropsterapi, retreat rejser og udrensningskure kun er for kvinder, kan godt gå hjem igen.

Fordi jeg får kropsterapi på månedlig basis, har jeg det meget bedre i kroppen til hverdag. Jeg har ingen smerter til hverdag i mine muskler og led, og jeg kan træne alt det, jeg har lyst til. Jeg er bestemt ikke typen, der strækker ud, efter jeg har trænet, så det er nok meget godt at jeg får månedlige behandlinger. Kropsterapi er generelt bare godt for alt. Jeg er mindre stresset og har mere overskud på arbejdet.

Hvordan får jeg råd til kropsterapi?

Det er meget enkelt. Jeg er bare medlem af Sygeforsikringen Danmark. Din behandling behøver ikke at være dyr, hvis du ikke ligefrem drukner i penge. Hvis du ligesom mig er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til kropsterapi. Du behøver heller ikke få kropsterapi hver eneste måned, som jeg gør. Du vil stadig få glæde af det, hvis du kun får kropsterapi et par gange om året. Hvis du vælger en god kropsterapeut, vil du få så mange gode tips og råd med på vejen, at du selv kan arbejde med dine muskler og led.

Så er der måske mange, der tænker, at deres kropsterapeut skal være af et bestemt køn. Jeg kunne forestille mig, at der er mange fyre derude, der i hvert fald ikke skal røres af en mand. Her må jeg slå igennem og sige: Det er fuldstændigt ligemeget, og nej, det er ikke mærkeligt. Uanset hvilken behandling du får, har det intet med den slags at gøre, og du kan finde en professionel kropsterapeut fra begge køn.

Det er altid det heleværd at ofre tid på kropsterapi, fordi du vil få så meget overskud af det. Dine muskel- og ledsmerter bliver kun værre, hvis ikke du får gjort noget ved dem. Gør noget godt for dig selv.

Leave us a Message