Klar til Roskilde festivalen

powerbank

Så er der ca. kun en måned tilbage til, at Roskilde festivalen begynder, og jeg kan simpelthen ikke vente! I min optik er det en af de sjoveste uger på året, fordi alle hæmninger slippes, hvilket giver en helt unik stemning under festivalen. Folk er meget mere afslappet og åben for at møde nye mennesker – der er ikke så mange fordomme eller barriere, som du ellers møder blandt danskere, der til tider kan virke arrogante og reserveret. Det er som om at under ene uge på året, der glemmer folk at være idioter, og det her at ”the orange feeling” bliver skabt.  Det er ikke blot tomme ord, men der er faktisk noget om snakken.

Før jeg kan tage af sted, så skal jeg dog lige have pakket og købt de sidste ting som bl.a. powerbank, telt, festivalstol og andre diverse ting. Som altid har jeg dog ingen af tingene, da jeg altid lader tingene stå eller smider dem væk i løbet af året.

Powerbank til de lange dage

En af de vigtigste ting at medbringe på en festival (udover godt humør) er en powerbank, eftersom du ikke har adgang til strømkilder eller stikkontakter. Og da vi befinder os i år 2018, så kan jeg simpelthen ikke leve uden min telefon ?. Derfor har jeg investeret i en powerbank fra Batteribyen, så jeg ikke løber tør for strøm under de lange dage på festivalen. De har et stort udvalg af powerbanks med forskellige kapacitets størrelser, og hvilken en du skal bruge afhænger rigtig meget af formålet. Hvis det blot er en telefon, så kan du nøjes med en kompakt powerbank på omkring 2600-3000mAh, hvilket giver dig omkring 2 opladninger af din smartphone. Hvis der derimod er tale om en tablet, så skal du bruge ca. 20800 mAh, hvor du i øvrigt kan oplade din telefon op til 10-15 gange. Så dit behov afhænger af, hvor lang tid du er væk fra strømkilder, fordi du kan jo også sagtens lade din powerbank op løbende. På Roskilde festivalen har jeg heldigvis mulighed for at oplade powerbanken engang imellem ved en af deres boder, og derfor har jeg nøjes med at købe en af de mindre powerbanks på 5000mAh.

Du kan se den herunder:

powerbank-med-5000-mah

Det eneste jeg skulle af med var ca. 150 kr. for powerbanken, hvilket jeg synes er en ganske fin pris. På selve festivalen kan du købe dem fra 200 kr., og så er de endda af væsentlig lavere kvalitet. Batteribyen har nu altid været stabile ift. pris og kvalitet, når det gælder batterier.

Det elementære festivalgear

Andre vigtige ting at medbringe på en festival er festivalstol, telt og luftmadras, som alt andet lige også må være en selvfølge. Jeg plejer altid at lade tingene være hvert år, da jeg ikke orker at pakke et telt sammen, som der alligevel er blevet terroriseret i løbet af ugen. Det koster mig selvfølgelig også at skulle investere 300-400 kr. i et nyt telt hvert år, men jeg synes det er befriende ikke at skulle tænke på. I år har jeg som altid købt et 3-personers telt i Silvan, som er relativt nemt at slå op. Derudover har jeg altid en stol med og en dobbelt luftmadras, da jeg ikke vil gå på kompromis med komfort, selvom det i princippet ikke er behageligt.

Er du festival klar, og hvad plejer du at pakke med?

Leave us a Message