Seng på afbetaling

seng på afbetaling

Har du haft din nuværende seng i mere end 10 år? Så er det måske på tide du overvejer at skifte den ud. En ny seng kan dog oftest være en stor udskrivning for de fleste. Hvis man skal have en dobbeltseng i god kvalitet, skal man i hvert fald op og betale omkring 10.000 kr. Især hvis der er tale om en dansk produceret seng, hvilket jeg klart vil anbefale at man køber.

Det kan dog være svært bare lige at finde 10.000 frem til at købe en ny seng, og de fleste skal spare op i mange måneder for at få råd til en ny seng. Heldigvis kan du netop nu købe din seng på afbetaling. Der er nemlig kommet en ny online butik ved navn Rentefriseng, som gør det muligt at købe alle typer af senge på afbetaling. Du kan købe både kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og topmadrasser, samt sengetilbehør på afbetaling.

Rentefri finansiering og ingen skjulte omkostninger

Når du køber en seng hos Rentefriseng kan du finansiere din seng fuldkommen uden renter, gebyrer eller øvrige omkostninger. Dvs. at du betaler 0 kr. i rente. 0 kr. i gebyr og 0 kr. i udbetaling. Sengens pris bliver dermed ikke højere af, at du vælger at købe den på afbetaling. Dette er en unik mulighed at få en seng hvor du på overskuelig vis kan betale af på den måned

Du kan faktisk købe en kontinentalseng til 10.000 kr. hvor du ikke skal betale mere end 166 kr. pr måned fordelt over 60 måneder. Kun 166 kr. for en ny seng. Det er virkelig billigt. Rentefriseng gør det altså muligt for alle danskere at få råd til en rigtig god seng og få en god nattesøvn.

Dansk produceret senge i høj kvalitet

Når du køber seng hos Rentefriseng, får du dansk produceret senge i høj kvalitet. Af kendte sengebrands der forhandles hos Rentefriseng kan bl.a. nævnes Krone og Norland.

Hvis du køber en Krone får du 15 års garanti på ramme og fjederbrud og en Norland har 25 års garanti på ramme og fjederbrud. Den lange garantiramme vidner om senge af høj kvalitet. Norland er da også omtalt rundt omkring på nettet som en af de bedste senge man kan få til prisen

Besøg Rentefriseng.dk hvis du gerne vil have en dansk produceret seng i høj kvalitet som kun koster dig et beskedent beløb om måneden.

Leave us a Message