Sådan holder du formen under coronakrisen

Corona har været skyld i en nedlukning af Danmark som er gået ud over mange af vores daglige rutiner. Caféer og restauranter holder lukket, man kan ikke komme i biografen og fitnesscentrene står tomme. Mange kan derfor ikke holde deres form ved lige, og det kræver måske at man tænker ud af boksen. Nogle vælger at købe træningsudstyr til hjemmet, for eksempel håndvægte, TRX-udstyr eller måske blot en måtte så der kan lave strækøvelser og armbøjninger og forskellige ting. Men i disse tider er det også meget rart at komme ud og få frisk luft – så hvorfor ikke kombinere de to ting med hinanden og få både motion OG frisk luft når du alligevel er isoleret inde.

Få fart over feltet med en mountainbike

En god måde at få motion og frisk luft på én og samme tid, er ved at anskaffe dig en mountainbike og komme ud og få lagt nogle kilometer ned. Fordelen ved at komme ud og cykle på en mountainbike er også, at du kommer ud og oplever noget og ser dit område på en helt anden måde. Og så er det også en sport hvor du kan tage dine venner under armen (på afstand, naturligvis) og få en på opleveren sammen! Du vil nok opleve, at der er mange cykel shops som har lukket pt, men du kan sagtens købe din mountainbike online og få den leveret lige til døren. Her kan du også tjekke de forskellige mærker ud, og se om der er nogle som falder i din smag. Et anbefalelsesværdigt mærke er cykel brandet Trek, som er et lækkert og stabilt cykelmærke der med sin høje teknologi er perfekt til en lang cykeltur. Køb Trek MTB cykler online her og find den cykel som vil være perfekt til dig.

Løb en lang tur

Alternativt kan du altid løbe en lang tur rundt omkring dit område. Det eneste du skal bruge er blot noget træningstøj og nogle gode løbesko, og så er du faktisk i gang! Er du ikke vant til at løbe, så start i det små og bevæg dig langsomt op så du får mere og mere distance på.