Få et sundere indeklima med Genvex filtre

Det kommer nok ikke som den store overraskelse. Men det er faktisk meget vigtigt, at man hele tiden løbende får frisk luft ind i husstanden. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvad for noget luft, som kommer ind udefra. Bor man f.eks. ved en meget trafikeret vej, kommer der højst sandsynligt en masse bilos ind i lejligheden eller husstanden, så snart man åbner for vinduet. I den forbindelse kan det være en rigtig god idé at investere i en ventilationsanlæg samt filtre til ventilationsanlægget. Har du allerede et Genvex ventilationsanlæg så køb Genvex filter her, hvor du desuden også finder mange andre slags filtre. 

F7 filter mod pollen 

Der findes mange forskellige slags filtre. Nogle filtre er grove, mens andre er helt fine. Hvorvidt, om man skal vælge det ene filter frem for det andet afhænger meget af, hvilke specifikke behov man har. Har man f.eks. pollenallergi, så skal man have fingrene i F7 filtre. F7 filtre er nogle af de fineste filtre på markedet, og derfor er det en rigtig god idé at vælge netop disse, hvis man eksempelvis lider af pollenallergi. 

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg selv lider af pollenallergi; nærmere bestemt græspollen. Når græsset derfor står højt i Danmark i løbet af det sene forår og sommer, så er det til stor gene for mig – selv når jeg er indenfor. Derfor har jeg i min husstand fået implementeret F7 filtre forskellige steder i husstanden. I forvejen har vi et Genvex ventilationsanlæg, og derfor passer disse Genvex F7 filtre perfekt til ventilationsanlægget.

G4 filtre inden F7 filtre

Inden vi fik installeret F7 filtre, havde vi G4 filtre installeret. Derfor var det en rigtig god idé, at vi i stedet fik implementeret F7 filtre, da de kan holde pollen ude af husstanden. G4 filtre filtrerer kun større støvpartikler fra, som man kan se med det blotte øje. Dette indebærer f.eks. synligt hår, støv og andet. Alt i alt må vi konstatere, at F7 filtre har gjort, at jeg meget bedre kan klare mig igennem sommeren og foråret.