Sådan får du mere trafik på din hjemmeside

Mere trafik på din side giver mere omsætning og flere konverteringer, og derfor er det enormt vigtigt at du som virksomhedsejer eller marketingansvarlig forsøger at optimere mest muligt på din hjemmeside sådan så Google vælger at stryge din hjemmeside til tops. Men det kræver hårdt og dedikeret SEO-arbejde at få din hjemmeside op og rangere på nogle gode placeringer, så det kan helt klart være fordelagtigt for dig at få et SEO bureau til at have ansvaret for lige netop denne opgave. SEO bureauer har nemlig en rigtig god forståelse for hvad der lige præcis skal til for at din hjemmeside rangerer godt på Google. Har du og din virksomhed lokaler eller butikker i København, så kan du sagtens finde SEO København som kan hjælpe dig videre fra dit udgangspunkt. Der er dog nogle ting du selv kan kigge på således at din trafik stiger.

Lav on-page optimering på din hjemmeside

Når Google scanner din hjemmeside igennem, så kigger Google blandt andet på hvilke ord der er tilknyttet din hjemmeside – på den måde kan den se om det er lige præcis DIN hjemmeside der skal rangere. Det er derfor virkelig vigtigt, at du har noget tekst på din hjemmeside som indeholder de ord du gerne vil rangere på. Det er også vigtigt, at du får en masse tekst på din hjemmeside, så Google virkelig kan se hvad din hjemmeside handler om. Husk også at lave overskrifter på din hjemmeside, så det kan være let at læse for dine besøgende. 

Off-page er også vigtigt

Google scanner ikke kun det indhold som du og jeg kan se – Google scanner også alt det man ikke kan se. Du skal derfor først og fremmest finde ud af, om din hjemmeside er kompatibel til mobilenheder, for hvis ikke den er det, så skal det være noget af det første du gør! Det er nemlig noget som Google vægter rigtig højt, så det er virkelig vigtigt hvis du ønsker mere trafik på din hjemmeside. Derudover skal du også sørge for at hastigheden på din side er hurtig, for det er også noget som er utrolig vigtigt når man taler om SEO.