Et nærmere kig på superbilerne fra Maserati

Maserati Ghibli III V6 275 hk

Maserati står for mange som det ypperste inden for klassiske italienske superbiler. Siden de 5 brødre Alfieri, Bindo, Carlo, Ettore og Ernesto designede den første Maserati i starten af 1900, har Maserati været en sand legende.

Det hele startede med Grand Prix biler og Maserati vandt det første løb de deltog i, hvilket var i Sicilien i 1926. Italienernes hjerter var vundet, og kort efter fik Maserati også stor international anerkendelse.

Der er gennem tiderne lavet virkelig mange super lækre biler fra Maserati, men jeg har her i artiklen udvalgt mine 2 favoritter. Jeg har lagt vægt på, at bilerne stadig kan fås i den dag i dag, så jeg er gået uden om de helt gamle modeller.

Maserati er så populære, at der er en hel del på markedet. Især på markedet for leasing og flexleasing er der mange gode biler fra Maserati. Dette gør at bilerne er mere omsættelige, og at det er nemmere at få reservedele til dem. Alt dette er med til at gøre det mere økonomisk forsvarligt at vælge en Maserati, end hvis man vælger et mere ukendt mærke superbil.

Herunder har jeg valgt mine 2 favoritter:

Maserati Gran Turismo sport 4,7 V8 460 hk

Designet på denne skønne Gran Turismo er simpelthen fantastisk. Det er meget klassisk Maserati, med utrolig skarpe linjer og et meget muskuløst og maskulint udtryk.

Den har en tophastighed på intet mindre end 298 km/t og 0-100 bliver tilbagelagt på bare 4,8 sekunder. Kabinen er i en super kvalitet med de lækreste detaljer, så tankerne straks ledes hen til rigtig italiensk luksus. Af en superbil at være, så er der faktisk relativ meget plads i kabinen, hvilket gør bilen mere anvendelig til hverdagsbrug.

Da jeg søgte på leasingmarkedet fandt jeg adskillige Maserati Gran Turismo modeller, så det er bare med at komme ud og se nogle stykker, hvis du overvejer en rigtig italiensk racer.

Maserati Gran Turismo sport 4,7 V8 460 hk

Maserati Ghibli III V6 275 hk

En af de nyeste modeller fra Maserati er den utrolig skønne og populære Ghibli III. Det har lykkedes Maserati at udvikle en bil i tidens trend, som samtidig holder fast ved de gode gamle dyder og italienske luksus.

Dette gør at denne model er en del lettere, mere rummelig og ikke mindst en del billigere end mange andre superbiler. Du får altså sindssyg meget bil for pengene og driftsomkostninger er lave den moderne Ghibli III. Skulle jeg ud og vælge en superbil at lease, så ville denne model være en af mine absolut favoritter.

Samtidig får du stadig massere af sjov for pengene, da 0-100 km/t bliver tilbagelagt på 6,3 sekunder og tophastigheden er på hele 250 km/t. Det er sjældent du har brug for mere i Danmark, så hvis du vil have en økonomisk superbil, så er Ghibli III altså et fantastisk valg. Jeg har på stående fod svært ved at komme på en anden bil, hvor du får ligeså meget luksus, sjov og komfort for pengene. Der er ligeledes mange på leasing markedet.

Maserati Ghibli III V6 275 hk