Kvalitativ dispenser til din håndsprit

dispenser til håndsprit

En god hygiejne er rigtigt vigtigt, især på en arbejdsplads hvor man ser mange forskellige mennesker hver dag. Nogle gange glemmer man hvor mange bakterier det er på f.eks. et håndtag eller dit tastatur. Den bedste er selvfølgelig at vaske hænderne ofte men en god løsning er ellers håndsprit, som hurtigt og effektivt dræber bakterier. Alle håndspritflasker burde have en håndsprit dispenser. Enten vil det være et gulvstand eller en vægholder som bruges til at holde hånddesinfektionflasken på plads. Håndspritstanden har en højde på 120 mm. Vægholderen har en højde på 1020 mm og skal monteres på væggen. Både håndspritdispenser til vægholder og gulvstand kommer i farven hvid och alle har drypbakke som nemt kan fjernes og rengøres. Derudover medfølger et beslag for at fastgøre desinfektionsflasken. På den måde sidder flasken ordentlig på plads frem til den skal skiftes ud til en ny desinfektionsflaske.       

Elektronisk håndsprit dispenser

En elektronisk håndsprit dispenser er en meget god ide da den, uden at du skal røre ved den, automatisk giver dig den mængden håndsprit du skal bruge, gennem en bevægelse sensor. Denne typ af håndsprit dispenser er mere hygiejnisk, netop fordi man ikke skal røre ved den, og dermed spreder man ikke bakterier videre til andre. En anden fordel er, at denne dispenser giver den mængde håndsprit du har brug for. Dermed bruger man ikke mere end det man har brug for og “spilder” håndsprit. Man risikerer heller ikke at få for lidt håndsprit. 

Er man usikker på hvilken håndsprit dispenser man skal bruge kan man finde alle informationer på haandspritdispensere.dk. De hjælper også med vejledning af dit valg.

Håndspritdispenser og standere af König & Meyers  

De mest kvalitative dispensere kommer blandt andet fra tyske König & Meyers, som er kendt for deres stativer og dispensere til håndsprit. De fremstiller stander i flere forskellige modeller som dækker alle behov i forhold til tilgængelighed af håndsprit. Mere information om disse ekstraordinære dispensere kan læses online, hvor man også kan finde dem til fornuftige priser hos gode forhandlere.  

Hvem og hvor skal en dispensere bruges?   

Både privatpersoner, erhverv og institutioner bør gøre brug af hånddesinfektion og derfor også håndsprit dispenser. Blandt andet er vigtigt på de arbejdspladser hvor det forekommer mange mennesker og hvor hygiejne er ekstra vigtigt. Det kan f.eks. være butikker, kontor, skoler, klinikker, plejehjem og restauranter. Det er vigtigt, at have nok dispensere til at der er håndsprit tilgængeligt for alle. En god ide, vil være at have et håndspritstand lige når man kommer ind ad døren og en udenfor toilettet. På den måde sikrer man god hygiejne når folk går ind og ud og har rørt ved håndtag som ofte har mange bakterier. Håndsprit er en vigtig del af den daglige hygiejne, dog anbefale det stadigt at man vasker sine hænder ordentligt og ofte. Dvs. hånddesinfektion skal ikke erstatte at man vasker hænder. Er man usikker på hvor mange dispensere man skal bruge og hvilke modeller, kan man få god vejledning til at finde den helt rigtige løsning som passer arbejdspladsens behov.