Japanske mandolinjern er de bedste

Mandolinjern

Du har ikke prøvet at lave mad, før du har prøvet et japansk mandolinjern. Det gør, at du kan skære alle dine grøntsager ud i lange skiver. Det øger kvaliteten af alle dine grønsagsretter markant.

Den egner sig dog bedst til grøntsager, der ikke er for bløde, for hvis du ikke ved, hvordan et mandolinjern fungerer, så er det lettest at forklare det som en form for rivejern. Så du kan ikke bruge det, hvis du anvender bløde grøntsager.

Velkommen til det asiatiske køkken

Da det asiatiske køkken for alvor kom til Danmark, tog det ofte folk lang tid at lave maden. Det fik danskere til at undre sig over, hvordan asiater kunne bruge så lang tid på at lave mad hver dag. Men svaret var ikke, at de altid brugte lang tid på at lave mad, de har simpelthen de rette redskaber til at lave deres retter.

Det er klart, at hvis du prøver at skære lange stykker grøntsager ud helt fint, så kommer du til at stå lang tid i dit køkken. Du vil kunne klare det hurtigt, hvis du har et japansk mandolinjern, for det er skabt til at lave den form for retter.

Så alle der elsker asiatisk mad, bør også have det, fordi det vil gøre oplevelse hurtigere og du vil få stykker, som er lige lange. Det gør også, at alle dine retter kommer til at smage bedre. Din familie og venner vil hele tiden spørger dig, om du ikke kan lave dine lækre asiatiske retter igen. Alle de retter som de slet ikke kan overskue at lave, fordi de ikke har det rigtige køkkenredskab.

Få børnene til at spise flere grøntsager

Hvis du har børn og du gerne vil have dem til at spise flere grøntsager, så er et mandolinjern løsningen. Der er en grund til, at børn elsker asiatiske retter, fordi alt er skåret fint ud. Det øger smagen på den helt rigtige måde, og desuden kan man smide lidt soyasauce på og så kommer det hele lettere ned.

Så der er ingen undskyldning længere for ikke at lave en masse lækre grøntsagsretter.

Leave us a Message