Bliv træner med Football Manager 2020

Football Manager 2020

Der er mange som går og drømmer om, at være træner for det fedeste fodboldhold i verden. Den drøm har Sports Interactive gjort mulig, ved at lave et spillet Football Manager 2020 hvor du helt selv, har herredømmet over dit helt eget fodboldhold. 

Vi kender alle typen, som altid mener at de ville være den bedste træner, hvis det endelig kom til stykket. De er altid på forkant når det kommer til argumenter for, hvorfor den ene spiller skal bruges i stedet for den anden. Hvis man kommenterer på deres hold som spiller dårligt, så er der altid gode meninger for hvad der kunne gøres bedre, hvis personen selv var træner. Hvis du ikke kender denne type, så er det nok fordi at det er dig selv. Her ville det mest ideelle spil være Football Manager 2020, som er bedre med flere muligheder end sine forgængere. 

Saml dit helt eget hold at stjernespillere

I Football Manager er det endegyldige mål, at dit hold skal opnå succes. Det kan gøres både finansielt, men også med henblik på vunde titler og turneringer. Måden du gør det på er lige meget, så længe at du skaber et brand om omdømme omkring din klub. I Football Manager kan man tage brug af både taktiske og administrative midler for at opnå succes. Grunden til at Football Manager er så et hårdslående spil for fodbold fans, fordi at man kan tage så uendeligt mange beslutninger, som i sidste ende kan have stor indflydelse på dit hold. Her snakker vi helt overordnede taktiske beslutninger som, hvilke spillere der skal være med på dit hold, til de lidt mindre taktiske beslutninger, hvilke former for træning der skal fokuseres på. I Football Manager er beslutninger mange, hvilket betyder at alle kan få et forskelligt resultat i sidste ende. 

Vær med til at træffe de vigtige valg

I Football Manager er man med til at træffe alle de vigtige valg som går igennem klubben. Indtil videre har vi kun snakket om de taktiske valg i form af de spillere man har at arbejde med. I Football Manager får du også lov til at komme omkring de administrative beslutninger. Her er du med til at træffe beslutninger omkring hvilke spillere der skal hentes ind, samt hvilke spillere der skal sælges. Her har sportsdirektøren dog også noget at skulle have sagt, og du skal derfor arbejde sammen med ledelsen om at træffe de rigtige beslutninger. 

Leave us a Message