Den gode restaurantoplevelse

Går du og overvejer hvor du skal afholde næste møde med dine kunder?

Går du og tænker hvor du skal afholde kundemøder? Hvis du skal ud at spise med en kunde, hvor ville du så tage hen? Hvad med en restaurant på Gammel Kongevej ved søerne der kan sørge for god mad, men også en kulturel oplevelse i et roligt miljø midt i København og tæt på hovedbanegården.

En anderledes og begejstrende restaurantoplevelse ved Søerne

Jeg havde forleden en begejstrende restaurantoplevelse! Jeg havde inviteret en af vores vigtige kunder fra Japan til at komme til Danmark og holde møde. Nu var det hans første besøg i Danmark og jeg ville derfor gøre noget ekstraordinært ud af mødet. Derfor havde jeg sørget for at vi kunne holde møde samtidig med at vi spiste en fin lunch på en Restaurant Cassiopeia i København.

Den gode beliggenhed og gode omgivelser er essentielle

Restauranten har en god og anderledes menu med både vegetariske og veganske alternativer til alle retter, hvilket gør det tiltrækkende for alle at spise der. Desuden har den en meget god udsigt over det skønne naturområde ved Søerne i København. Restauranten ligger nær hovedbanegården og imellem metrostationerne ved Nørreport og Forum. Restaurantens centrale beliggenhed nær hovedbanegården, havde stor indflydelse på mit valg af restaurant til mødet. Det viste sig at være et rigtig godt valg, da jeg vi havde stor succes med mødet!

Gåafstand fra Hovedbanegården og offentlig transport

Restaurant Cassiopeia i København har en fremragende placering ved Søerne i det centrale København med gåafstand fra Strøget og selv om restauranten har en central beliggenhed er stedet præget af hygge og fred, som er essentielt når det kommer til at holde møde ogdiskutere handelskontrakter.  

Vi var tre mennesker til mødet, min udenlandske handelspartner, en sælger fra min virksomhed og jeg. Vi skulle handle kontrakter for det næste år og derfor var det yderst vigtigt at få fred og ro til formålet.

Jeg havde booket et bord til tre om eftermiddagen. Dagen startede ud med at vi tog ud i lufthavnen for at hente vores udenlandske gæst, vi besluttede for at benytte offentlig trafik da det ville gå hurtigere og desuden kunne vores gæst se byen i et andet perspektiv. Da vores gæst kom ud af lufthavnen, tog vi toget fra Kastrup til Hovedbanegården, siden gik vi over til restauranten på Gammel Kongevej hvor vi skulle spise en god middag.

Vi blev mødt af venlige og professionelle tjenere og personale der fulgte os op til vores bord. Her blev vi mødt med velkomstdrink, før vi blev præsenteret for den spændende menu.

Den store buffet brunch var alletiders

Vi blev anbefalet at prøve den store brunch buffet, hvor vi kunne spise lige så meget som vi ville til en fast pris. Vi besluttede os for at prøve den, og der var rigeligt af mad og drikke at vælge imellem.

Vores japanske gæst var meget interesseret i at lære den danske madkultur at kende, og derfor var dette en rig mulighed for at prøve lidt af hvert som restauranten havde at byde på.

Denne restaurant kan anbefales!

Vi var alle tre rigtig begejstrede for den gode mad der blev serveret på den hyggelige restaurant. Hvis du skal vælge et lokale til at afholde et møde med en handelspartner eller en kunde, kan jeg stærkt anbefale at du gør det på Restaurant Cassiopeia.

Leave us a Message