I egen ferielejlighed i Toscana

Ferien går til Toscana, Italien!

Her kommer min personlige fortælling om min ferie i ferielejlighed i Toscana i Italien. For at starte vil jeg først tage dig igennem fortællingen om Toscana som by og de seværdigheder du skal besøge, hvis du tager til Toscana.

Toscana er en region der ligger i den nordlige del af det centrale Italien, der lokker tusindvis af turister på besøg hvert år.

Regionen er kendt for sit smukke landskab, gastronomi, historie og de mange traditioner. De har en storslået natur der er vanvittigt smuk, med store grønne områder med masser af træer, flotte bjerge og betagende strande.

21-5 har ferielejligheder og boliger i alle prisklasser

Hvis du går og overvejer at investere penge i en feriebolig i udlandet, bør du gå ind på 21-5’s hjemmeside og se dig omkring. Hvis du er til sol og sommer med masser af strand og badeferie, og lyder Sydspanien, Sydfrankrig eller en ferielejlighed i Toscana som noget for dig. På 21-5´s hjemmeside kan du få ejerskab i “andele” af boliger i 5 forskellige lande for en pris der er rigtig fornuftig. Det foregår ved at man betaler et engangsbeløb til 21-5 og derefter en månedlig ydelse. Herefter kan man frit benytte de ferielejligheder i de 5 forskellige lande, i gennemsnit 12 uger hvert år.

Oplev gastronomi i verdensklasse i hjemmet

I Toscana har gastronomien rigtig meget at sige. Deres lokalbefolkning brænder for at vise omverdenen, hvordan de laver deres mad i køkkenet. Italienerne er ikke kun anerkendte for deres sprøde pizza, men også velsmagende vine, oste og grønsager. Hvis man vil opleve hvordan et ægte, frisklavet toscansk måltid bliver serveret, kan man bestille en privat kok som kommer og forbereder en middag hjemme i sin ferielejlighed i Toscana.   

Da jeg var afsted, aftalte vi med kokken at det var ham der medbragte alle råvarerne og vinen til aftalen. Det eneste vi skulle fokusere på, var at aftale en tid hvor maden skulle stå færdiglavet. Vi havde aftalt en 4 retters menu med tilhørende italiensk vin og Limoncello. Det var luksus ud over det sædvanlige, vi fik en bredere forståelse for hvordan toscansk mad bliver tilberedt og hvilke retter italienerne også kan levere.

Til forret fik vi prosciutto serveret på focaccia med tomater, rosmarin og hvidløg

Som en mellemret fik vi ravioli med ricotta, spinat, oliven og smør

Hovedretten bestod af oksefilét med stegte kartofler med tilhørende salat

Afsluttende fik vi desserten serveret, som var en lækker creme brulé med sprød sukker overflade og kaffe

Seværdigheder i verdensklasse i Toscana

Der er rig mulighed for at være kulturel og opleve de mange seværdigheder tæt på ferielejligheden i Toscana. Der vrimler med berømte borge, gamle klostre og små landsbyer på bakketoppene med restauranter. Den obligatoriske seværdighed i Toscana er i byen Pisa, hvert år lokkes flere hundrede tusind turister til Piazza dei Miracoli eller rettere sagt det skæve tårn i Pisa. Turisterne flokkes rundt om tårnet for at tage billeder og selfies af det “faldende tårn”.

Man kan også komme ind i de gamle klostre og kirker der ligger i området. Her er det vigtigt at man følger og respekterer de love der er gældende indenfor. Man bør dække sine bare arme med en cardigan eller en trøje, desuden skal man være stille og slukke for lyden på mobilen.  

Jeg anbefaler 21-5 og de 5 ferielejligheder

Hvis du går og overvejer at investere i en ferielejlighed i udlandet eller ikke, så vil jeg anbefale det fede koncept fra 21-5. Hvorfor kun have én ferielejlighed, når man kan have 5 forskellige ferielejligheder i 5 forskellige lande til en mindre pris. Det giver meget mere værdi for dig og dine nærmeste.

Leave us a Message