Fedtfrysning udført med Cooltech

Det kan være, man står i den situation, at man ønsker at se slankere ud. Man føler måske, at der er lidt for meget fedt på maven eller lårene. Skønhedsidealer påvirker vores samfund rigtig meget i disse tider, og det at se slank og sund ud er et ønske, som mange begærer. Nogle vælger at få foretaget operationer for at kunne opnå dette ideal, mens andre ihærdigt kæmper med at træne og motionere. Andre vælger at få foretaget en såkaldt fedtfrysning på det ønskede sted på kroppen, hvor fedtet skal reduceres.

Fedtfrysning og dens anvendelse på uønsket fedt

Princippet bag fedtfrysning er, at man nedkøler fedtcellerne et bestemt område på kroppen, hvor man ønsker, at fedt skal reduceres, så man kan se slankere ud. Selve behandlingen er ikke farlig og meget kontrolleret, hvilket gør den mere attraktiv for nogle frem for operation. Gennem undersøgelser og forskning er man kommet frem til, at det kun er fedtcellerne, der nedkøles, og at det resterende væv og andre celler i området ikke påvirkes. Der er altså minimale bivirkninger ved at få foretaget en fedtfrysning i forhold til at få lavet et kirurgisk indgreb i form af en operation for at få fjernet uønsket fedt.

Man kan få lavet en fedtfrysning i bl.a. København, hvor prisen for en eller flere fedtfrysninger er overskuelige. En fedtfrysning kan udføres af flere forskellige maskiner, hvor en af dem for eksempel er en maskine ved navn Cooltech.

Cooltech og dens effekt

Fedtfrysning cooltech er en behandling en del klinikker anvender til fedtfrysning med maskinen Cooltech. Cooltech er blevet afprøvet ved mere end en million behandlinger og har i denne forbindelse haft en stor tilfredshed blandt kunderne.

Cooltech har en god teknologi, der gør, at maskinen sikrer sig, at temperaturen er den rette, der skal anvendes under fedtfrysningen. Desuden er en fordel ved Cooltech også, at huden ikke kommer direkte i kontakt med kølefladerne under behandlingen.

Behandlingen med Cooltech er også mere effektiv, da man kan anvende to mundstykker samtidigt. Tiden, det tager for at udføre behandlingen for fedtfrysning, bliver også kortere for kunden, hvilket er et plus.