Det perfekte plankebord

Borde er noget som kommer i en masse former, størrelser og farver. Du kan få virkelig meget forskelligt i så utroligt mange stilarter. Selvom at et bord ”bare” bliver brugt til at spise på, så bruger mange deres bord derhjemme til at arbejde på. Derfor skal det være i en god højde, men samtidig se pænt og nydeligt ud, så det passer til resten af indretningen som du har derhjemme. Der er nogle borde som har så stilrent et design, at den ville kunne passe ind de fleste steder. Sådan et bord finder du med et plankebord. Et plankebord er noget som ville pynte i ethvert hjem, med sit rustikke men samtidig elegante finslebne look, som ikke kan fås mange andre steder.

Produktionen af et plankebord

Der findes et par udbydere derude af plankeborde, dog ikke så mange som Hipstory. De skaber nemlig deres egne plankeborde helt fra bunden for at sørge for de bedste og fineste resultater, hvilket også gør hele arbejdet værd. Og det er  i den grad hele arbejdet værd. Plankebordene bliver lavet i fin egetræ som er plejet til det yderste for at det holder godt og længe. Derefter begynder produktionen, som lyder meget lettere end det egentlig er. Brædderne bliver sat sammen og slebet så de får en pæn og glat overflade. Bordet bliver derefter behandlet med træbeskyttelse og farve, så de alle får et mørk og stilrent look som ville pynte i enhver spisestue. Hos Hipstory har de et showroom hvor man kan se de flotte resultater. 

Få dit helt eget unikke bord hos Hipstory

Hvis man kunne tænke sig et plankebord som skal bruges til andet end et spisebord, så kan man selv indsende sine mål, hvor at der vil blive produceret et bord som er tilpasset lige som du vil have det. Det betyder at du kan få et bord et natbord som kan bruges i soveværelset, du kan få et sofabord som kan bruges i stuen eller du kan få et mindre version af dit bord som kan passe i lejligheden. Hos Hipstory kan du være helt sikker på at få et bord som passer lige din bolig.