Få et skræddersyet skab til dit hjem

Hvis du er i gang med at indrette dit drømmehus, bør du overveje kigge på indbyggede skabe efter mål. Indbyggede skabe efter mål er skræddersyede til at passe perfekt ind i dit soveværelse, køkken, badeværelse eller hvor du ellers mangler mere skabsplads.

Mange fordele ved indbyggede skabe efter mål

  • Maksimerer din plads

Indbyggede skabe efter mål giver dig mulighed for at maksimere den disponible plads, da skabet er designet til at passe ind i specifikke områder, hvilket gør det muligt at gøre fuld brug af ledig plads. Skabene kan også designes til at gå fra gulvet helt op til loftet for at maksimere dine opbevaringsmuligheder.

  • Opbevaring, der passer dig

Når det kommer til opbevaring, er det her de indbyggede skabe efter mål udmærker sig, da du kan designe dem til at passe din livs- og tøjstil. Arbejder du f.eks. på et kontor, hvor et skræddersyet jakkesæt er påkrævet, mens du i weekenderne bruger mere afslappet tøj, kan du med et indbygget garderobeskab organisere dette mere visuelt, så du ikke spilder tid på at søge efter det rigtige tøj hver morgen.

  • Let at integrere i din stil

På grund af det omfattende udvalg af tilgængelige farver og finishes, er det virkelig let at matche din indretning og andre møbler. Du kan vælge at beholde dine yndlingsmøbler, eller du kan matche med et andet møbelsortiment. Uanset hvad er du med det brede udvalg altid garanteret at finde en farve, der passer til dit værelse.

Få dit værelse til at virke større

Indbyggede skabe efter mål er designede til at fylde alt ud, så der ikke spildes en eneste centimeter i rummet. De trækker øjnene helt op mod loftet i stedet for kun tre fjerdedele af vejen, som et almindeligt garderobeskab ville gøre. Du kan desuden vælge at tilføje spejle til dit indbyggede garderobeskab, som vil afspejle det tilgængelige naturlige lys og tilføje dybde til dit værelse.

Klassiq er specialiserede i at lave det skab, som opfylder alle dine ønsker og drømme, så du har vores garanti for 100% tilfredshed.

Leave us a Message