Georg Jensen marguerit ring – ringen til alle og enhver lejlighed

Den danske nationalblomst margueritten er en yndet blomst, smykkedesignere bruger som inspiration. Især er Georg Jensen marguerit ring blevet et populær smykke at give både i gave eller til sig selv. Ringen er nemlig lavet i to forskellige udgaver. Det er derfor muligt at få den med en stor blomst på 18 mm eller en mindre blomst på 11 mm. På den måde er der en variant for de fleste, hvad enten du bedst kan lide store smykker eller de mere rolige og diskrete.

Alle kan gå med en marguerit ring

Marguerit ringen fra Georg Jensen er fremstillet i sterling sølv og belagt med 18 kt. guld. Den er et moderne, men samtidig utroligt tidløst smykke. Det vil altid være både flot og moderne at gå med ringen, og det er næsten lige meget, hvad din alder er. Unge såvel som ældre vil finde ringen smuk at gå med, uden at det enten bliver kedeligt eller for vildt. Ringen falder i de flestes smag og henvender sig dermed til en bred aldersgruppe.

Georg Jensens marguerit kan du desuden bruge ved alle lejligheder. Den kan pifte et ellers stille og roligt hverdagslook op eller være prikken over i’et, hvis du er klædt fint på til en aften i byen. Du får dermed en ring, der kan bruges til både hverdagens cowboybukser og dine flotteste kjoler. Ringen passer til alt. Den kan pifte dit look op, eller den kan være den lille detalje på et ellers lækkert outfit.

Forbered dig til alle lejligheder med en Georg Jensen marguerit ring

Med sin store popularitet, henvendelse til en bred målgruppe og fine udtryk til alle outfits udgør Georg Jensens marguerit ring den perfekte gave. Det er lige meget, hvilken begivenhed du skal til, så vil langt de fleste piger eller kvinder sætte pris på at få ringen i gave. Du kan både give den i gave til:

  • En fødselsdag
  • En konfirmation
  • En dåb
  • Valentines dag

Med dette smykke er mulighederne mange. Derfor vil de fleste også få gavn og glæde af lige præcis denne ring.

Leave us a Message