Billig fadøl? Find det hos Platan ØL

Fadøl er at finde til de fleste festlige arrangementer såsom bryllup, firmafest eller den 40-års fødselsdag, og det er fuldt forståeligt! Langt størstedelen sætter pris på at nyde en dejlig, frisktappet fadøl til diverse festlige begivenheder. Så vil du sætte prikken over i’et til din næste fest? Forkæl dine gæster ved at servere fadøl – du vil helt sikkert ikke fortryde det, og dine gæster vil elske dig for det.  

Lej et fadølsanlæg hos Platan Øl

Hos Platan Øl har du mulighed for at leje et fadølsanlæg til dit arrangement. Med et fadølsanlæg kan du læne dig tilbage og nyde festen uden bekymringer, da dine gæster kan få slukket tørsten i en god, kold fadøl. Der findes ikke noget bedre end en fadøl tappet direkte fra hanen, så dine gæster vil helt sikkert elske, at der er mulighed for dette. Du kan hurtigt og nemt få styr på fadølsanlægget til dit næste arrangement. Leje af fadølsanlæg foregår således, at du blot udfylder formularen hos Platan Øl og sender ordren ind.

Billig fadøl til din næste fest

Hvis du står og skal holde en stor fest, så er det en god ide at overveje, hvad du vil servere af drikkelse til dine gæster. Du kan for eksempel overveje, om der skal serveres øl for dine gæster. Her er fadøl det ultimative valg, og det er at finde til mange større arrangementer. Du kan få billig fadøl i mange varianter, så du slipper altså for at betale dyre domme for at holde dine gæsters tørst hen hele arrangementet igennem.

Hos Platan Øl forhandles billig tjekkisk fadøl i flere forskellige varianter. Der er alt fra en lys, klassisk pilsnerøl til mørkere øl med flere smagsnuancer. Fadøl er altid en sikker vinder, og du kan garanteret finde en variant, der passer til netop dit arrangement. Du kan også overveje at servere en alkoholfri fadøl, hvis mange af dine gæster skal køre hjem. På den måde giver du dem chancen for også at nyde en dejlig, kold fadøl uden at skulle bekymre sig om procenterne.