Drømmer du om et spisebord i stilrent design?

Et spisebord er et af hjemmets vigtigste møbler, da det er din families samlingspunkt efter en lang dag. Det er her, du får mulighed for at nyde en romantisk middag med kæresten, vende verdenssituationen med familien efter en endt arbejdsdag og samles med vennerne omkring en god middag og en flaske vin. Du kan derfor med fordel smide lidt penge efter et Hay spisebord i flot design og af en kvalitet, der gør, at det holder i mange år. 

Et stort udvalg af spiseborde

Hay møbler er kendt for deres stilrene design inden for samtlige møbelkollektioner – dette gælder naturligvis også deres udvalg af spiseborde. Blandt de mest kendte design er:

  • Loop Stand – dette er et af deres mest kendte møbelkollektioner, og måske kender du allerede designet fra deres tøjstativer. Disse borde fremstår lette og elegante, idet de har lange, smalle bordben.
  • T12 – et traditionelt spisebord med et meget enkelt design, der gør det muligt for dig at anvende mange forskellige stolesæt som tilbehør. Benene er lavet af stel, mens bordpladerne består af henholdsvis hvid laminat og sort linoleum, der begge er praktiske overflader, gør det nemt for dig i den daglige vedligeholdelse.

Rundt eller firkantet bord?

Når du anskaffer dig et nyt spisebord, kan det være værd at overveje hvilken form, du foretrækker, at det skal have. Under Hay design finder du begge varianter – der er dog ulemper og fordele ved begge:

  • Et firkantet bord – det traditionelle bord er statisk af karakter og egner sig godt til større rum, hvor det får lov til at træde i karakter. Det er grundet sit store overfladeareal praktisk i sin størrelse, der muliggør at sætte flere borde sammen under større sammenkomster.
  • Et rundt bord – denne form er i nyere tid steget i popularitet. En rund form er egnet til små rum, hvor pladsen er trang. Den runde, bløde form skaber et varmt og indbydende rum. Under disse omstændigheder kan alle gæster nemt få øjenkontakt med hinanden, og der opstår en større nærhed end ved de firkantede borde.