Indret din stue med tidløst, lækkert design

Stuen er hele familiens samlingssted. Det er her, du nyder fredagsslik, ser nervepirrende helaftensfilm og spiller hyggelige brætspil med dine nærmeste iblandt dig. Derfor bør du ikke gå på kompromis med indretningen af denne lille perle i dit hjem. En stue skal kunne klare lidt af hvert og kunne klare nogle knubs – især hvis du har børn – og derfor kan det føles som en udfordring at finde et design, der samtidig er funktionelt og let at vedligeholde. Med House doctor får du både design af høj kvalitet og funktionelle møbler, der gør din hverdag nemmere.

Få fancy rulleborde, der passer til dit hjem

House doctor er kendt for sine mange stilfulde møbler. Et af dem er bl.a. deres populære house doctor rullebord, der med sine mange forskellige design hver især kan bidrage med noget unikt til dit hjem:

  • Opbevaring – helt grundlæggende kan et rullebord være nyttigt i mange sammenhænge, hvor det kan benyttes til opbevaring af lettere genstande. I stuen kender du sikkert til problemet med løse blade, magasiner og andre papirer, der hurtigt kan fejes af vejen og placeres på et rullebord, der ofte har hylder i flere etager.
  • Pynt – som en ekstra finesse kan du tilføje pynt til dit rullebord som fx blomster i en flot vase, spejle eller lysestager, der kan skabe en god energi i dit hjem.
  • Stil og design – du kan vælge en stil, der passer til din nuværende indretning, eller du kan skabe liv og dynamik ved et mere vovet design.

Kreativ og original belysning gør dit rum unikt

Din stue har ligesom alle dine andre rum et behov for en god belysning, der kan dække dit lysbehov. Stuen plejer at være hjemmets største rum og derfor skal der flere forskellige lamper til at oplyse det. Med en stilfuld house doctor lampe er du sikret belysning i god kvalitet samtidig med, at du får et lækkert og originalt design, der kan komplimentere din yderligere indretning. Hvis du har mod på det, kan du eksperimentere med både farver og former, når du vælger lamper.