Undertøj, som gør dagen lidt lettere

De fleste kvinder kender til BH’er og trusser, som ikke er lige så behagelige, som de måske kunne ønske sig. På trods af at det er en lille ting, så er det et irritationsmoment, som kan undgås, og dermed vil gøre hverdagen langt mere behagelig og bekymringsfri. For eksempel kan den nye kjole sidde helt perfekt, og du kan synes, at du ligner en million. Er der dog inden under noget undertøj, som irriterer eller ikke sidder, som det skal, så føler du dig ikke som en million. Elastisk og blødt undertøj af økologisk bambus kan være en hjælp til disse problemer, hvilket er grunden til at du skal lede efter bæredygtigt undertøj til kvinder.  

Fra bambus til økologisk undertøj

Man skal endelig ikke tænke, at blot fordi at det er miljøvenligt kvindeundertøj, at det så ikke er komfortabelt. Det er nemlig lige netop komforten, som er i fokus. Undertøj til kvinder skal være behageligt at have på, så dagen kan overtages med god selvtillid og følelsen af højt selvværd. 

Materialet indeholder store procentdele fibre fra økologisk bambus. Disse fibre gør undertøjet lugtafvisende, blødt og lækkert mod sart hud. Det er et åndbart materiale, da fibrene består af små huller. Materialets egenskaber gør dette stof ideelt til undertøj til kvinder. Det er produkter, hvor man tydeligt ser, at funktionaliteten og komforten følges ad. 

Den perfekte gave til hende og til miljøet

Desværre kan kvinder godt glemme at passe på sig selv. At købe komfortabelt undertøj til dig selv vil være en gave. Er der en anden kvinde i dit liv, som skal mindes om at passe på sig selv, så er dette undertøj en mulighed. 

Dette økologiske undertøj til kvinder er ikke kun en gave til dem, men også en gave for miljøet. Bambus er nemlig meget miljøvenligt af flere årsager:

  • Planten kræver ikke andet end det regnvand, som naturen selv kan fremskaffe
  • Bambus fornyer hurtigt sig selv, da det er hurtigvoksende
  • Plantager med bambus producerer langt mere ilt end plantager med almindelige træer
  • Bambus optager nemt drivhusgasser og Co2

Økologisk undertøj til kvinder kommer mere og mere frem i butikkerne, og det kan både kvinder og miljøet takke for.