For dig som ønsker ny indkørsel

Har du og din familie besluttet jer for, at i skal have ny indkørsel? Så er denne tekst lige noget for dig. Dette er nemlig et større projekt, end man lige går og tror, og der er en masse overvejelser, der spiller ind, når man skal til at lægge hele sin indkørsel om. Du kan finde muligheder for ny indkørsel her. 

Overvejelser du skal gøre dig

Som nævnt er der en masse, du skal tænke over, når du skal i gang med sådan et stort projekt. Du skal for eksempel beslutte dig for hvor stort et areal, der skal være med belægningssten. Nogle vælger kun at have fliser, der hvor bilen skal køre. Andre vil derimod gerne have fliser over hele arealet. Derefter skal du tænke på, hvilket udtryk du gerne vil have. Indkørsel er noget af det første, som du ligger mærke til, når du kommer forbi et hus. Derfor er det vigtigt, at indkørsel passer til husets stil og farve. Det kan derfor være en fornuftig ide at få professionelt hjælp ud og kigge på din indkørsel, for at hjælpe dig med at få så meget ud af den som muligt. 

Fejl du gerne vil undgå

  • Dårlig kantsikring

Mange oplever et problem med en dårlig kantsikring. Stenene begynder at skride ud til siden, kort efter at de er blevet lagt, hvorefter der er stor afstand mellem fugerne. Dette kan løses ved at bruge nogle kantblokke – disse er lavet specifikt til dette problem, og de sikrer, at dine sten ikke rykker sig. 

  • Kørespor 

Hos nogle indkørsler ses det også, at bilens kørespor er ekstra tydelige, efter at bilerne har kørt der nogle gange. Når dette sker betyder det, at stenene begynder at ligge meget ujævnt, hvilket vil skabe nogle store fuger. Dette løser du kun ved at tage fliserne op og begynde på ny. Alle andre metoder vil måske hjælpe i kort tid, men stenene vil falde tilbage til den gamle dårlige form. Derfor er det bedst at starte helt forfra, så du sørger for, at alle huller lukkes helt.