Sims 4 hunde og katte – Stadig den bedste udvidelse

Dreng spiller computer
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For jer der har spillet Sims 4 kender med garanti også udvidelsespakken Sims 4 hunde og katte. Det kan jeg sige med en overbevisende tone, fordi Sims 4 hunde og katte er nemlig den mest spillede udvidelse til dato. Til jer som ikke er bekendt med Sims-spillenes model, så udgiver de løbende nye udvidelsespakker. Disse udvidelsespakker bringer nyt content til spillet. Det er oftest nye ting du kan dekorere dine simmere med eller dine huse. Det er altid forskellige temaer. Udover Sims 4 hunde og katte har vi gennem tiden set temaer som Årstider, Nye venner, Bliv berømt og mange andre.

Som sagt er Sims 4 hunde og katte den største succes af alle udvidelser. Men faktisk er det en genudgivelse fra det tidligere Sims 3, hvor du kunne få Sims 3 kæledyr. Det var en kæmpe succes og var den bedste udgivelse til dato. Grundet den store succes og ikke mindst stor efterspørgsel fra spillerne, valgte EA at udgive det til Sims 4 bare under navnet Sims 4 hunde og katte. Det var dog ikke bare en kopi af det gamle, bare med bedre grafik. Nej, Sims 4 hunde og katte tog alt det bedste fra kæledyr og tilføjede en masse ekstra content. Det var en sikker vinder.

Hvordan kommer jeg i gang med Sims 4?

Hvis du endnu ikke har prøvet Sims 4 hunde og katte eller nogen af de andre udvidelser, og du er i tvivl om hvordan du kommer i gang, så læs med her. Det jeg vil anbefale dig at gøre er, at tage et smut ind på playgames.dk. Her kan du købe både Sims 4 og Sims 4 hunde og katte. Men du får ikke en fysisk kopi af spillet, du modtager blot en kode/key til Origin. Origin er en platform udviklet af EA, hvor du kan lagre alle dine spil online. Her tilføjer du den Sims 4 kode du har modtaget på mail fra Playgames, derefter begynder Origin at downloade spillet. Det kan variere hvor lang tid det tager at downloade dit Sims 4, det kommer helt an på din internet forbindelse. Men sværere er det ikke! Du finder både Sims 4 hunde og katte udvidelsen på Playgames, men også alle andre udvidelser til Sims 4. Det har aldrig været nemmere at komme i gang.

Leave us a Message