Med babytøj i uld sikrer du godt velvære hos dit barn

uld babytøj
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Går dit barn og fryser, og er forkølet i løbet af året, hvor især de kolde måneder sætter sit præg på dit barns daglige tilfredshed og immunforsvar? Eller ønsker du blot at forebygge eventuel sygdom, herunder forkølelse, snue, kolde tæer og fingrer? Så kan det være, du bør investere i uld babytøj. Uld til babyer er en god idé hele året, men især i de kolde måneder fra september til maj, hvor det på grund af kolde temperaturer og ustadigt vejr kan være svært at holde på kropsvarmen, anbefales det, at du klæder dit barn i uld. Uld babytøj er et bredt begreb, og består af både uldundertøj, som inderste lag sørger for at holde på kropsvarmen. Derudover findes uld T-shirts, cardigans, bukser, sokker og huer i uld, så du er godt dækket ind mod kolde næser, kinder og fingrer. 

Uld til børn er særdeles populært 

Uld babytøj og -juniortøj er særdeles populært blandt mange danske familier. I Danmark er vi vant til ustadigt vejr og lange kolde vintermåneder. For at undgå et skrigende, hylende og utilfreds barn, klæder vi danskere gerne vores børn i børnetøj af uld. Uld til børn er temperaturregulerende, hvilket giver dig som forælder en tryghed om, at ulden sørger for, at dit barn holder den rigtige temperatur, uanset om årstiden er sommer, efterår, vinter eller forår. Med uldtøj inderst og yderst kan du trygt sende dit barn i dagpleje, vuggestue eller børnehave, hvor dagens program står på en tur på legepladsen eller en middagslur i naturlige omgivelser i barnevognen. 

Hos Småfolk finder du et bredt udvalg af uld babytøj. Sortimentet er bredt, og indeholder blandt andet, bodystockings, huer, vanter, bukser, leggins, T-shirt og cardigans. Dermed kan du klæde dit barn i flere gode og varme lag. Hele sortimentet er gråt, og har fine prints med leopard, der pryder de små beklædningsgenstande. Uld er et fantastisk materiale, som kan hjælpe selv de helt små kroppe med at regulere temperaturen. Uden kroppen bliver fugtig, isolerer ulden mod kulde, og sørger for en varm krop både dag og nat, ude og inde. Sortimentet består både af tøj i udelukkende uld, samt produkter i uld, men med bomuld på indersiden. Dermed undgår du, at tøjet kradser og klør på din babys krop. Med den selvrensende egenskab, som uld har, behøver du ikke at vaske uldtøj så ofte, som du ellers er vant til med andet børnetøj. Uld babytøj hos Småfolk er 100% mulesing fri, og er desuden behandlet og forarbejdet efter reglerne i oeko-tex standard 100. Ved at købe uld babytøj hos Småfolk, sikrer du din baby mod kolde dag inde såvel som ude. 

Leave us a Message