Reparation af min iPhone

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse for noget tid siden, som jeg har lyst til lige at dele med jer.

Min iPhone 6, som jeg har haft i nogle år efterhånden var begyndt at brokke sig efter at jeg måske heller ikke har været så sød ved den. Efter flere år hvor jeg har tabt den nogle gange og haft et par uheldige episoder i en brandert, var der flere skader ved den. iPhone 7 var lige kommet ud, men jeg synes ikke at der var nok ændringer på den nye model til at jeg gad at betale så meget for en ny telefon. Derfor valgte jeg at lede efter en dygtig reparatør, som kunne lave min iPhone således jeg kunne fortsætte med at bruge den indtil at den nye iPhone ville udkomme, som jeg havde hørt ville blive med helt nye funktioner.

 

Efter lidt søgen fandt jeg iRepair, som har en afdeling i både Valby og Helsingør. Jeg kom straks afsted ned til deres Valby afdeling med min iPhone. Jeg havde de typiske fejl med min iPhone, som selvfølgelig var en skærm der flækket flere steder og så var mit batteri begyndt at brokke sig gevaldigt. Jeg så derfor meget frem til at få en reparation af min iPhone 6.

 

Man kunne vælge at få både originale og uoriginale reservedele til iPhone, og her valgte jeg bare den billigste løsning, da jeg som skrevet vil købe mig en ny iPhone når den nye udkommer.

 

Prisen for at få en ny skærm var 600 kr. hvilket jeg synes er en rimelig pris, og reparationstiden er kun på 1 time hvilket jo er helt fantastisk. Det samme gjaldt for batteriet, det tog dem også kun 1 time at skifte. Her skulle jeg af med blot 500 kr. for et nyt batteri. Der er ligeledes 6 måneders garanti på skærm reparationen, hvilket giver noget tryghed i forhold til hvis der skulle være noget galt – men det tror jeg dog ikke at der er. Det virkede meget professionelt, og de gjorde meget ud af at understrege, at det var certificerede teknikere, som sad og reparerede på min iPhone. Jeg må også sige, at efter jeg har fået min iPhone tilbage så fungerer det bare 100% og jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg har fået hos iRepair.

 

Derfor mine varmeste anbefalinger til de dygtige mennesker hos iRepair. Jeg skulle have fået udskiftet min skærm og batteri for længe siden.