Ny bluetooth højttaler på vej

Et skrivebord med bluetooth højttaler

Folk, som kender mig, ved godt, at jeg har en stor passion for musik generelt. Denne kærlighed til musikken startede helt tilbage i slutningen af 90’erne, hvor jeg fik mit første stereoanlæg i konfirmationsgave. Jeg kan huske, at jeg – forinden min konfirmation – havde købt den nyeste Absolut Music 20 CD i håb om, at jeg måske ville få et stereoanlæg. Da jeg i ren eufori opdagede, at jeg havde fået et stereoanlæg, satte jeg nærmest instinktivt Absolute Music 20 på, så snart det hele var sat til. Jeg mener, det var The Verve med Bitter Sweet Symphony, som blev sat på, på fuld smadder; nok til stor irritation for de omkringliggende naboer i villakvarteret.  

 

I dag er der gået næsten 20 år, og jeg er stadig lige så passioneret omkring musikken. Det gamle stereoanlæg har jeg stadig, men det står ude i garagen, hvor det flittigt bliver brugt, når jeg roder med min bil. Men jeg har længe overvejet, at købe en bluetooth højttaler, som jeg kan tage med mig overalt. Derfor vil dette blogindlæg handle om mine overvejelser i forbindelse med valg af bluetooth højttaler.

 

Mine krav til en kommende bluetooth højttaler

Det vigtigste for mig ved en bluetooth højttalere er, at lyden skal være af exceptionel, høj kvalitet. Jeg er ikke interesseret i, at lyden begynder at skratte, når man skruer højt op. Ligeledes vil jeg have en alsidig bluetooth højttalere, som kan anvendes til alt slags musik. Jeg lytter nemlig både til: jazz, rock, klassisk, elektronisk, funk mm. Sidst – men ikke mindst – vil jeg have, at bluetooth højttaleren skal være mobil, så man nemt kan tage den med på farten.

 

Alt mit andet hifi-udstyr har jeg købt hos en dansk hifi-webshop – og denne danske webshop har jeg mange gode erfaringer med. Da det udelukkende er en webshop, har de sparet forhandlerleddet væk, og dermed er priserne også tilsvarende lavere ift., hvis man skulle købe bluetooth højttalere i en fysisk butik. Derfor vil jeg lede efter min kommende bluetooth højttaler hos HiFifreaks.

Bluetooth højttalere med flot baggrundsbelysning

De 2 kandidater

Når jeg kigger rundt på deres hjemmeside, kan jeg se, at de har nogle af de bedste bluetooth højttalere på markedet. Men jeg har umiddelbart udset mig 2 højttalere, som kunne være relevante for mig: nemlig TIBO 1 og TIBO 2. Disse 2 højttalere skiller sig ud fra andre trådløse højttalere ved at deres kabinetter er lavet af valnødsfinér, hvilket giver et klassisk, skandinavisk design. Fællesnævneren for begge disse bluetooth højttalere er, at man kan styre dem med TIBOs egen app, som yderligere understøttes af alle kendte streamingtjenester. Yderligere har begge preset knapper, så man ikke er afhængig af sin mobil, hvis man vil skifte musiknummer mv.

 

Tibo 1 har en 25W højttaler, hvor TIBO 3 har en 30W højttaler, og derfor spiller TIBO 3 bedre et rum op. På baggrund af dette falder valget på TIBO 3, da den dels spiller højere og bedre, ligesom at den dels har et spændende design med dens buede kabinet.

 

Det var lidt om mine overvejelser vedrørende de fremtidige bluetooth højttalere højttalere.