Pas godt på dine tænder

tandlæge
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du ny tilflytter til Københavnsområdet, eller ønsker du blot at skifte til en akut tandlæge, som altid har tid til dig og dine problemer? Hos Plus1 tandlægeklinik får du en god og behagelig akut tandlæge, som tager sig god tid til sine patienter. I dag har tandlægeklinikken fire afdelinger, som er placeret i Fields, Ballerup, København V og Rødovre, og er derfor let tilgængelige for dig, som bor i Københavnsområdet. Du kan nemt og enkelt bestille tid online eller via telefon og tage en tid, som passer perfekt ind i din kalender med de lange åbningstider, klinikkerne har. Med en akut tandlæge, kan du få styr på din tandpine og pludseligt opståede tandsmerter inden for få timer. Hos Plus1 kan du behandles både på hverdage, weekender og helligdage uden ekstra tillæg og gebyrer. Uden for normal åbningstid vil du automatisk blive viderestillet til tandlægevagten, som er beliggende i København Ø.  

Akut behandlinger 

Måske du har prøvet det før, eller har en skræk om, at det kunne komme til at ske. Det med at sidde i sofaen en fredag aften, og tager din yndlingskaramel i munden. Med ét mærker du en smerte i kindtanden, som af den hårde karamel, har lykkedes at flække. Eller måske du på dit weekendarbejde pludselig får en ubehagelig og uudholdelig tandpine, som du ønsker at få fikset så hurtigt som muligt. Her kommer din akut tandlæge Plus1 ind i billedet. Her kan du nemlig komme samme dag, som uheldet er ude, hvis du ringer inden kl. 10.00. Sker uheldet senere på dagen, så er der dog stadig god chance for, at denne akut tandlæge vil give dig en akut tid. Her er der nemlig et personale, som brænder for det de laver, og ønsker at hjælpe dig af med dine problemer så hurtigt som muligt. Ved en akuttid kan det dog ikke garanteres, at du kan få en omfattende behandling, men der bliver sørget for, at dit problem bliver behandlet, og du efterfølgende er smertefri. Herefter vil du få en ny tid til en ekstra omfattende behandling, når det passer ind i din travle kalender. 

Du skal passe godt på dine tænder, for de skulle meget gerne holde resten af livet. Søg hjælp, råd og vejledning hos en akut tandlæge, som tilbyder akut behandlinger, og som tager sig god tid til, at dine tænder får den helt rigtige behandling. Så har du tandpine, knækket en tand eller andre pludseligt opståede smerter i munden, så tøv ikke med at kontakte denne akut tandlæge Plus1 tandlægeklinik. 

Leave us a Message