Min nye fjernstyrede Monster Truck er en ægte Survivor

fjernstyret monster truck
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis der er noget, jeg virkelig elsker, så er det alt, hvad der har med fart at gøre. Hvis du en dag udfordrede mig til at køre en tur i en monster truck, så ville jeg gøre det uden at tøve. Men sådan er verden ikke helt skruet sammen. Vi hopper ikke bare ind i en monster truck i lille Danmark og kører over alt og alle, vi møder på vores vej. Og gudskelov for det. Men derfor kan jeg stadig godt tillade mig at drømme om at køre i en monster truck og være uovervindelig. Jeg starter dog med små skridt og prøver mig ad med en fjernstyret monster truck. Det er bare ikke en helt almindelig fjernstyret monster truck, jeg har skaffet mig. Jeg har skaffet mig en ægte Survivor. Og intet mindre kan gøre det, når jeg skal drømme om at være uovervindelig i min egen superbil.

Højt på asfalten og klar til start

Når jeg en gang imellem mødes med drengene, og planen er at spille Fifa hele aftenen, ender det ofte i en helt anden retning. Jeg har godt nok købt en ny fjernstyret monster truck, men det er bestemt ikke min første. Og det er heller ikke kun mig, der elsker alt, hvad der kan køre stærkt.

Så når jeg har drengene på besøg, og vi er kommet godt i gang med spillene, ender det som regel i, at vi går ud i gården. Og her kører vi ræs. Det er det fedeste.

Min nye Survivor er en fjernstyret monster truck af de helt gode. Den har et højere tyngdepunkt og større hjul end de fleste andre. Som eksempel hertil har jeg både en stadium truck og en Dune Buggy, og selvom de også er fede, kan de slet ikke måle sig med min nye Survivor fjernstyret monster truck.

Min splinternye Survivor kører på større batterier og har dermed en kraftigere elektronik. Der medfølger desuden en lader, som lader lynhurtigt, så den kan være hurtigt klar igen, når den er blevet kørt godt træt. Med andre ord er min nye Survivor nok klart den bedste i min samling, og det er helt sikkert den, der kan klare mest modstand og køre stærkest.

Det siger jeg selvfølgelig ikke til drengene, når de kommer hjem til mig næste gang. Jeg ser bare enormt meget frem til vores næste ræs, hvor jeg vil introducere min nye fjernstyret monster truck.

Køb en fjernstyret monster truck hos Morfars

Jeg har købt min fjernstyret monster truck hos Morfars, og det er her, jeg altid køber mine biler. Du kan finde et stort udvalg af alt fra kampvogne til fly og til mindre og større biler, så du kan bare gå amok.

Hvis du ikke er helt så rutineret i at køre med en fjernstyret monster truck, som jeg er, kan du også finde et stort udvalg af mindre biler. Men hvis du er lige så forelsket i Survivor, som jeg er, så behøver du ikke at miste modet, bare fordi du mangler erfaring. Du kan nemlig bare købe en mere brugervenlig radiosender, så det ikke går helt så stærkt i starten.

Leave us a Message