Når hun både vil have en Decadent taske og en Decadent pung

Decadent pung Decadent taske

Jeg elsker at forkæle min kæreste. Vi har ikke været sammen så længe, men det føles helt rigtigt. Vi er stadig i det stadie, hvor vi aldrig skændes, og hvor alt er en dans på røde roser. Jeg satser på, at det fortsætter sådan. Det er så nemt at gøre hende glad. I morgen er det valentinsdag, og jeg har købt hende præcis den samme Decadent taske, som jeg har set hende kigge på. Jeg glæder mig til at overraske hende. Det eneste, jeg er nervøs for er, at jeg er blevet i tvivl, om hun hellere vil have en Decadent pung. Nu overvejer jeg at købe begge dele.

Decadent taske

Mulighed 1: Giv hende en Decadent taske og drop pungen

Jeg ved det godt. Man skal gå efter sin første indskydelse, og hun skal nok blive glad for sin Decadent taske uanset hvad. Man skal også passe på med at give dem for meget. Det er lidt ligesom kunder. Nu har jeg arbejdet i butik før, og jeg kan tydeligt huske, at man skal passe på med at gøre forskel på kundernes oplevelser. Får de rabat den ene dag, skal de også have rabat den næste. Min kæreste er skøn og ville aldrig tage mig for givet, men jeg skal også passe på med at sætte for højde standarder for mig selv.

Det fornuftige valg ville klart være at beholde Decadent tasken, som jeg havde købt til at starte med. Der er ingen grund til at bruge endnu flere penge på en Decadent pung, når tasken gør hende glad i forvejen. Men hvad nu hvis hun hellere ville have haft en Decadent pung?

Decadent pung

Mulighed 2: Køb en Decadent pung og giv den i stedet

Nu skal det ikke alt sammen måles i kroner og ører. Men faktum er, at en Decadent pung er billigere end Decadent tasken. Er det så ikke lidt åndssvagt, hvis hun heller ville have haft pungen og skal returnere tasken? Så er der lige pludselig penge til overs. De penge bliver sikkert bare brugt på noget, der står meget længere nede på ønskelisten. Så køber hun måske en kjole, en bluse eller et par sko, og så ønsker hun sig bare en Decadent taske næste gang, hun skal have gaver.

Samtidigt skal jeg vente på at få leveret pungen, da den jo ikke kan nå at komme frem i dag. Så står jeg lige pludseligt helt uden en gave på valentinsdag.

Denne mulighed er altså lige til at skylle ud i toilettet. Men hvordan undgår jeg så, at hun bytter sin Decadent taske til en Decadent pung, hvis det var den, hun helst ville have?

Mulighed 3: I en Decadent taske skal der også være en Decadent pung

Den eneste rigtige mulighed. Selvom jeg ikke forstår mig så meget på mode hos kvinder, så har jeg forståelse for kvinder i al almindelighed (det er ikke tilladt at grine her). Jeg ved, at de bliver glade, når man overrasker dem og giver dem mere, end de forventer. Jeg ved også, at hvis man giver dem en Decadent taske, vil de kun få mere lyst til at købe en Decadent pung. Min plan er at komme hende i forkøbet. Godt nok kan jeg ikke nå at få pungen hjem til i morgen, men den kommer måske i overmorgen. I hendes Decadent taske vil jeg lægge ordrebekræftelsen for Decadent pungen, så hun kan æde sine egne ord. Jeg kender hende nemlig allerede godt nok til at vide, at hun vil kigge ned i tasken og vise mig den bestemte lomme, hvor pungen skal sidde, når hun køber den. Jeg ved, at hun bliver glad, og så har jeg vist også gjort mit på valentinsdag.

Ønsk mig held og lykke.

Leave us a Message