Sprøjtemaling – den hurtige og nemme løsning

Trænger møblerne i hjemmet til et nyt liv? Måske er farven falmet, eller lakken er skallet af. Hvis tidens tand har sat sine spor i dit hjem, kan du med fordel give dine møbler, vægge og andre trængende områder et nyt lag lak eller maling. Men dette kan godt tage lang tid. Særligt hvis du skal male alting i hånden. Det kan være en nærmest uoverskuelig størrelse, at skulle male samtlige bordben, stoleben, ryglæn og andre diverse dele af dine møbler. Prøv dig derfor ad med sprøjtemaling og sprøjtelakering i stedet. Bestil en omgang sprøjtemaling eller -lakering på https://www.dibberndesign.dk/ og giv dine møbler nyt liv.

Giv dine møbler et nyt liv

Ved at bruge sprøjtemaling, kan du give dine gamle møbler nyt liv. En frisk ny farve eller en overmaling af de gamle farvepaletter, vil uden tvivl få dine møbler til at se nye ud igen. Sprøjtemaling er særligt godt til dette, da denne malemetode sikrer en pæn, glat og jævn overflade. Denne behandling er desuden med at til at give et ensartet look, der er let at vedligeholde i de følgende år. 

Møbler, som er malet i hånden, risikerer nemlig at få diverse klumper og knopper efter de mange penselstrøg. Når malingen skal erstattes, skal disse klumper slibes væk, før et nyt lag maling kan påføres. Med sprøjtemalede møbler bliver denne process både hurtigere og lettere.

Forlæng dit køkkens holdbarhed

Møbler og vægge er ikke det eneste, der kan nyde godt af en omgang sprøjtemaling. Hos Dibbern Design tilbydes også behandling af køkkener. Her er det særligt køkkenlåger, der modtager behandling og bliver så gode som nye igen. Dibbern Design afvasker, sliber og spartler, inden der påføres lakering af 2-3 omgange. Dette forlænger dine køkkenlåger og -skuffer, så disse får forlænget levetiden. 

Ved at benytte dig af sprøjtemaling og -lakering kan du derfor spare penge og tid i vedligehold af dine køkkenemner, og du kan i stedet bruge pengene på andre ting. Vær dog opmærksom på, at dit køkken, inden behandling, skal forberedes. Dette inkluderer afmontering af hængsler og beslag samt mærkning af døre.