Info om Sif Jakobs brand

Sif Jakobs er et dansk brand, som designer skønne smykker. Brandet kombinerer stilrent design og en knivskarp kvalitet, hvor ethvert smykke garanterer et elegant udtryk. Er du ikke bange for at tiltrække opmærksomhed med dine smykker, så er dette brand lige noget for dig.

Sæt prikken over i’et med Sif Jakobs smykker

Smykker benyttes til at pifte dit outfit op og sætte den sidste prik over i’et. Smykker kan også fungere som en identitetsmarkør, der har stor betydning for personen, der bærer smykket. Sif Jakobs intention er at tilføre et strejf af luksus til hverdagen med deres mange kollektioner. Kollektionerne omfatter både ringe, halskæder, øreringe såvel som armbånd og hver kollektion har sit eget særpræg – herunder stjerner, ringe i unikke former og halskæder med flotte vedhæng.

Italien – den store inspirationskilde

Sif Jakobs tager stor inspiration fra den internationale scene. Kvinden bag brandet rejser rundt i hele verden og især Italien, er hun i den grad betaget af. Det er også her, at der hentes inspiration til de mange kollektioner. Den store forkærlighed for Italien viser sig også gennem smykkekollektionerne, vis navne er navngivet efter italienske byer.

Smykkerne fra dette lækre brand kendetegnes ved at være pyntet med fine zirkonia-sten, der giver smykkerne et eksklusivt og elegant touch. Du kan med garanti finde dit nye favoritsmykke hos dette mærke. Du finder alverdens slags smykker, der ikke er til at stå for – og du vil helt sikkert forelske dig i ét af dem.

Den perfekte gave

Smykker er en perfekt og meget personlig gave, som du for eksempel kan give til en du holder af, når lejligheden viser sig. Det kunne være perfekt til fødselsdagsgave, julegave, studentergave, valentinsdagsgave – eller fordi du bare ønsker at glæde en du har kær.

Overvej eksempelvis de fine smykker fra Sif Jakobs. Forkæl dig selv eller en du holder af. Der er bestemt intet i vejen med at forkæle sig selv, hvis man synes, at man har fortjent det. Et nyt smykke er noget alle kan bruge, og som du kan have glæde af i mange år frem.