Gangbesvær? Så er det måske på tide med en rollator

Hvis du har problemer med at komme rundt i huset eller bliver hurtig træt, når du er på tur med familien, er det en god idé at investere i en rollator. Den er et hjælpemiddel til dig, der har problemer med at komme rundt. En rollator letvægt kan bl.a. hjælpe dig med at holde balancen, når du skal bevæge dig rundt – både indendørs og udendørs.

Det kan selvfølgelig være svært at erkende, at det måske er tid til at få lidt hjælp, når du skal bevæge dig omkring. Men en letvægts rollator er til for at give dig tryghed, når du skal ud og gå, og frihed til at bevæge dig omkring i dit eget hus og udenfor uden problemer.

Gør din hverdag nemmere med en letvægtsrollator

Det kan være svært at komme fra sengen til køkkenet, eller fra køkkenet til stuen, især hvis du samtidig har noget i hænderne. Med en rollator kan du frit komme rundt i dit eget hus – uden problemer. Og skal du have kaffen med ind i stuen for at nyde den foran Tv’et, kan du få en model med bakke på.

Skal du på tur med familien eller ud og gå en tur, så er en udendørs rollator god at have med. Skulle du blive træt på vejen, kan du få en model med stol, så du kan sætte dig og slappe af, mens du nyder naturen. En udendørs rollator er mere robust og større, så du har mere kontrol over den og dermed sikkert kan bevæge dig rundt udenfor. Derudover hjælper den også med at transportere dine varer, når du har været ude at handle, så du ikke taber dine æg på vej hjem.  

Hvad er dine behov?

Inden du køber en rollator, skal du selvfølgelig finde ud, hvad dine behov er. Har du mest behov for at komme rundt i huset eller er det mest, når du er ude at gå tur? Måske er det begge dele. Da der er stor forskel på en indendørs og udendørs rollator, er det vigtigt, at du ved, hvilken model, du lige præcis har behov for. På den måde er du helt sikker på, at du får den helt rigtige rollator med hjem. Der findes også flere modeller på tilbud, så du både kan få en indendørs og udendørs til en god pris.  

Leave us a Message