Find de rette læderhynder til dine stole

Hvad end du skal bruge læderhynder til spisebordsstole, lænestole eller noget helt tredje, så kan læderstof være med til at skabe et råt og lækkert udtryk i din indretning. Læder er en klassiker, som aldrig bliver umoderne eller mister sin stil, så det er oplagt at pynte stuen eller andre lokaler med lidt flot læder på stolene. Læder passer både ind, hvis du i forvejen har en rustik indretning, men kan også være en fed tilføjelse til en meget simpel og enkel indretning.

Det kan være lidt svært at finde de helt rigtige læderhynder, da der er et hav af valgmuligheder på markedet. Der er mange som handler med læder, så det er en god idé at finde en forhandler, som du ved leverer god kvalitet. Hvis du ikke selv har erfaring med forhandlere inden for læderbranchen, kan du enten søge efter anmeldelser på nettet eller høre nogle du kender, om de ved noget om det. På den måde er du sikker på, at du får nogle lækre læderhynder af god kvalitet.

Sådan laver du en rengøring og overfladebehandling af dine læderhynder

Hvis du har købt dig nogle nye læderhynder, er det vigtigt, at du ved, hvordan du tager dig af dem. Du skal selvfølgelig ikke bruge mange timers arbejde på at holde dine hynder vedlige, men engang i mellem kan det være nødvendigt med en rengøring og overfladebehandling.

Du starter med at rengøre læderet. Dette gør du blot ved at bruge en fnugfri klud med noget rengøringsmiddel til læder. Det er vigtigt, at du kun bruger produkter, som er beregnet til læder, da det ellers kan ende med at skade materialet. Når du har rengjort læderhynden, og den er helt tør, så er det tid til at lave en overfladebehandling. Her skal du bruge læderfedt, som skal smøres ud på hynden. Du må gerne bruge en god klat, som skal smøres på med en blød klud. Derefter lader du det blot stå et par timer til at passe sig selv, mens læderet tørrer. Når der er gået nogle timer, kan du tage en blød bomuldsklud og tørre de rester af fedt af, der er tilbage.

Leave us a Message