Dyretransport – sikker transport af dine kæledyr

For mange mennesker spiller kæledyr en meget stor rolle. I mange familier har man kæledyr, og alle familiens medlemmer holder af de pelsede venner. Kæledyr skaber meget glæde i mange hjem, og de beder ikke om ret meget til gengæld. Din vigtigste opgave er at tage vare på dit kæledyr og sikre, at det får den pleje og omsorg, som det har brug for.

Hvis du har behov for at transportere dine kæledyr på længere strækninger, bør du også nøje tage deres komfort i betragtning. Sørg derfor altid for god dyretransport af din kæledyr, når du skal fragte dem på lange ture.

Hold ferie med dine kæledyr

Mange danskere tager hvert år på ferie i udlandet. På mange campingpladser samt andre former for feriesteder er kæledyr tilladt, og du kan derfor tage dine kæledyr med dig, når du rejser på ferie. Dog er transport af levende dyr noget, du virkelig skal tage seriøst. Dyr bliver nemlig nemt stressede, ukomfortable eller bange, når de skal rejse på lange, ukendte strækninger.

Hvis du gerne vil have dine kæledyr med på ferie, bør du overveje at få professionel hjælp til din dyretransport. Det er der flere gode grunde til:

  • Dine kæledyr er i sikre hænder hos specialister
  • Du skal ikke selv bekymre dig om at fragte dit kæledyr
  • Du undgår, at dine kæledyr bliver utrygge på rejsen

Benyt dyretransport til at få nye kæledyr sikkert med hjem fra rejsen

Måske findes dit fremtidige kæledyr i et andet land en Danmark. I så fald har du behov for at få transporteret dit kæledyr fra dets position til dit hjem i Danmark. Denne form for transport af dyr kan også klares af professionelle. Måske vil du gerne rejse til udlandet for at se dyret, inden du tager din beslutning. Hvis du her forelsker dig i en hund, en kat, sågar en skildpadde eller et helt andet kæledyr, der befinder sig uden for landets grænser, bør du tænke på dyrets velfærd og bede om professionel hjælp til at transportere det frem for selv at gøre dette.