Badeværelsesudstilling København

badeværelsesudstillinger

Er du på udkig efter nye fliser og klinker til dit badeværelse? Du har måske købt et nyt hus, der kræver rengøring, eller måske har du blot et ønske om at få moderniseret dit nuværende badeværelse med nogle nye lækre klinker? Uanset, hvad din årsag er, skal du vide, at fliser ikke bare er fliser. Badeværelsesfliser fås i et utal af designs, udtryk og materialer. Du kan altså med andre ord uden tvivl få fundet lige præcis de badeværelsesklinker, der passer perfekt til din stil og dit hjem. Husk også at der er store badeværelsesudstillinger i København. Her kan du finde masser af inspiration.

Badeværelsesfliser – de mange muligheder

Når man snakker fliser til badeværelset, er der seks inddelinger:

  1. Fliser
  2. Mosaik
  3. Natursten
  4. Havefliser
  5. Trappefliser
  6. Stenpaneler

Disse seks inddelinger er til for at skabe overblik, da fliser og klinker, som nævnt tidligere, er et vidt begreb i dag. Mulighederne for designs, udtryk og materialer er uendelige efterhånden med den konstante udvikling i teknologien og kreativiteten indenfor området. Der er selvfølgelig de materialer som altid vil være et populært og klassisk valg på grund af tidsløsheden, men det er også muligt at benytte fliser og klinker til andre rum og formål end blot badeværelset. 

Trends og nye tiltag indenfor badeværelsesfliser 

Med udgangspunkt i de seks inddelinger nævnt ovenfor, er det fair at konstatere, at fliser er et bredt begreb. Første inddeling, som blot går på fliser, er i sig selv en kæmpe kategori med dagens uendelige valgmuligheder med størrelser, designs og endda materialer. Fliser kan fås i alt fra træ og beton til metal og vinyl. Mosaik er et populært valg, når det kommer til badeværelsesfliser. Mosaik er et smukt materiale og kan i dag fås blandet med andre materialer for et unikt design. Natursten er et klassisk og tidløst valg. Marmor og granit går lige ind hos de fleste. Derudover er det også muligt at få havefliser, trappefliser og stenpaneler. Trappefliser kan fås jetbrændte, så der sikres skridsikkerhed. Stenpaneler er blevet populært til brydning og dekorering af vægge både indvendig og udvendig.

Leave us a Message