X
    Categories: Blog

Få en indbydende terrasse med terrassebrædder

terrasse med træmøbler

I Danmark har de fleste huse tilknyttet en terrasse. Det er her, du kan nyde de varme sommerdage eller stille sensommeraftener med familien og venner. Det er her, der hygges, og hvor samværet er i fokus. Derfor er det også vigtigt, at du får en terrasse, du selv elsker at være på, og som virker indbydende over for dine gæster. Mange vælger at få bygget deres terrasse i sten, men hvis du godt kan lide at gøre tingene anderledes end andre og gerne vil have en personlig og behagelig terrasse, bør du overveje at bygge den med terrassebrædder.

Byg din terrasse med traditionelle terrassegulve

Leder du efter materialer til at bygge din drømmeterrasse, kan du finde flere forskellige slags billige terrassebrædder i god kvalitet. Du kan for eksempel vælge en hård træsort såsom Cumaru, Jatoba eller Ipe. Med en af disse sorter er du sikker på at få et formstabilt træ i flotte farver. Det betyder, at du har nemmere ved at skære træet i den helt rigtige vinkel eller form, end hvis du arbejdede med sten. På den måde kan du være sikker på, at du får det resultat og det udtryk, som du ønsker dig. Derudover er terrassebrædderne i gyldenbrune eller rødbrune farver og nuancer.

Komposit terrassebrædder – det alternative og miljørigtige valg

Hvis du leder efter et mere miljørigtigt alternativ til terrassebrædder, men uden at gå på kompromis med den gode kvalitet, kan du overveje at se nærmere på komposit terrassebrædder. Der er flere gode grunde til at vælge disse brædder:

  • De er uden gift og er derfor miljøvenlige
  • Blandingen af naturlige fibre og PE-lim giver dig fugtresistente brædder, der ikke kræver synderlig vedligeholdelser ud over rengøring for svamp
  • Du får brædder, der kun afgiver få splinter
  • Brædderne er holdbare og modstandsdygtige over for både vejret og insekter

Vil du derfor gerne skille dig lidt ud fra mængden og gøre noget godt for miljøet, er komposit terrassebrædder et oplagt valg. Her får du terrassebrædder, der ikke blot ser flotte ud på din nye terrasse, men som også er nemme at have med at gøre efterfølgende.

admin:
Related Post